Feiten over Screech Owl nesten

October 20

Feiten over Screech Owl nesten

Screech uilen zijn gebruikelijk in Noord-Amerika. Zij zijn nachtdieren, dus is het gebruikelijker om ze te horen dan te zien ze 's nachts. Ze over het algemeen hoot, hoewel ze screech wanneer bedreigd. Andere titels zullen de pellets die ze vallen. Dit zijn de ballen van bont en botten, en alles wat die ze niet kunnen verteren. Mogelijk merkt u ook een daling in de knaagdier bevolking, die over het algemeen goed.

Screech Owl Habitat

In de Verenigde Staten is er een westerse screech owl, en een Oost-soorten. De kansen zijn goed er screech uilen in uw buurt. Hoewel de nummers zijn verkommerd wegens verlies van habitats, kunnen ze terugkeren als geneste dozen worden geplaatst waar bomen zijn verwijderd. Deze uilen zijn natuurlijk gevonden in beboste bossen en oeverstaten gebieden, maar aan te passen in de buurt van kleine bevolkte gebieden beheren. Zij zullen nesten in saguaro cactus bouwen in woestijngebieden.

Screech Owl beschrijving

Screech uilen zijn klein met een gewicht van slechts 7 oz. op de vervaldag. Ze variëren van 8 tot 9 inch in hoogte. De Oost-screech owl (Megascops asio) heeft gevlekt bruine en grijze veren en een wit gezicht geschetst in het zwart. De westelijke screech owl (Megascops kennicottii) is iets donkerder verenkleed, die bijna kan rood in de Pacific Northwest. Van een afstand is er weinig verschil tussen de twee soorten. De meest opvallende identificerende factor is de kleur van het wetsvoorstel. De Oost-soorten zal hebben een grijs-groene bill, en de soort westerse een grijs-zwart bill.

Screech Owl nesten

De meest voorkomende nesten sites zijn de holten van dode bomen. Ze gunst loofbomen, maar zijn ook gekend om te bewonen dode conifer bomen. Screech uilen zullen ook profiteren van verlaten nest gaten achtergelaten door spechten. Screech uilen drie tot vier eieren leggen elk voorjaar, en de baby's uitkomen uit in ongeveer 26 dagen. De fledglings blijven in de buurt tot val, dan ze zoeken hun eigen huizen.

Screech Owl nestkasten

Uil nesten moeten worden geïnstalleerd op 10 tot 20 voeten omhoog van de grond. Ook moeten ze op een schaduwrijke plaats worden aangebracht. Grote bladverliezende bomen zijn de ideale plek om op te hangen uw vak. Het loof boom biedt camouflage tegen roofdieren. Het mannetje speelt traditioneel Wachter, terwijl de vrouw op haar eieren zit. Screech owl paren zijn gekend om terug te keren naar de dezelfde nest elk jaar. Het vak moet worden gemaakt van onbehandeld hout zoals ceder. Gemiddelde afmetingen zijn 12 inch breed en 12 tot 24 inch diep. Ook moet het vak 24 inch hoog met een 4-inch gat naar boven. Toevoegen "perches" aan de buitenkant van de doos, zodat jonge uilen dicht blijven kunnen terwijl het leren om te jagen. U kunt instructies van de vele gratis nesten vak plannen beschikbaar, of koop een klaar nestkast.