Naam voor Rose olie

March 18

Naam voor Rose olie

Een lid van de Plantenfamilie Roseacea, geslacht Rosa, rozen zijn hardy overblijvende planten gekweekt voor de schoonheid en de eigenschappen van de bloem. Een van de meest gebruikte essentiële oliën in de reukwerkindustrie of aromatherapie, steeg etherische olie, ook bekend als rose otto of attar van roos, wordt verkregen door stoomdistillatie van de bloemblaadjes van de roos. Rose absolute is een ander type van roos essentie afgeleid door oplosmiddelen winning van olie uit roze bloemblaadjes. Rose absolute is de basis geur voor een divers scala van cosmetische producten en is de gewenste vorm van roos geur in de parfumindustrie.

Beschrijving

Licht geel, licht groen, olie van rose vertoont een penetrante geur van vers gesneden rozen. Therapeutische rang steeg etherische olie is de zuiverste, natuurlijke vorm van roos olie. Over de hele wereld, zijn meer dan 15.000 verschillende soorten, rassen en kruisingen van rozen gevonden in thuis tuinen, stedelijke landschappen en commerciële teelt. De twee belangrijkste soorten van rozen gekweekt voor roos olie omvatten Rosa centifolia, ook bekend als de kool steeg en Rosa damascena, algemeen genoemd de damast roos. De delicate roze bloemblaadjes worden verzameld bij zonsopgang en distillatie treedt op dezelfde dag. De meerderheid van commerciële steeg etherische olieproductie vindt plaats in Turkije, Bulgarije, India, Pakistan, Iran, China, Frankrijk en Egypte. Vanwege de intensieve hoeveelheid arbeid nodig zijn voor de teelt, de oogst en de verwerking van rozenblaadjes, pure en natuurlijke, de therapeutische rang is steeg etherische olie vrij duur.

Geur

Gestegen olie is een belangrijk ingrediënt in zeep, lotions, Bad gels en badzout. Gestegen olie wordt gebruikt om geur kaarsen en luchtverfrissers. De zoete, zuivere olie is een van de meest gebruikte geuren in de parfumindustrie. Gewaardeerd voor zijn kruidachtige, kruidig, sensuele en florale geur, heeft steeg olie vele uiteenlopende toepassingen in aromatherapie. Rose etherische olie is kalmerend, rustgevend en een gevoel van welzijn en emotioneel evenwicht worden doorgegeven.

Helende eigenschappen

Rose etherische olie presenteert anti-krampachtige antiseptische, anti-virale, anti-bacteriële, samentrekkend, afrodisiacum eigenschappen, en anti-hemorragische. Gestegen olie is al eeuwen, gewaardeerd voor zijn helende eigenschappen. Rose etherische olie is nog steeds veel gebruikt in Oost-Aziatische culturen. Traditioneel steeg olie is gebruikt voor de behandeling van seksuele gehandicapten, frigiditeit, herpes, huidziekte, zweren, rimpels, wonden, impotentie en infectie. Rusten en te ontspannen in een warm bad rustgevende huid. Voeg zes tot acht druppels Roos etherische olie, een kopje room, een half kopje biologische honing en 2 oz. grapeseed olie toe aan warm water, goed mengen. Geniet gedurende 20 minuten. Laat de huid in de lucht droog. De helende weken zal verlichten het ongemak van insectenbeten, schrale of droge huid en zonnebrand.

Opslag

Winkel steeg etherische olie in donker gekleurde glazen flessen met luchtdichte deksels. Bewaren op een donkere plaats waar UV-stralen de olie niet kunnen beschadigen. Correct opgeslagen, steeg olie behoudt zijn delicaat, honing-achtige geur voor jaren.